این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد
موضوع : گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
تاریخ
نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی
توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند اگر چه
تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و
به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است
ایرانی
ها از 2500 سال پیش روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در
خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که
بیشتر مصرف درمانی داشت
از
این رو تهیه شربتها و نوشابه ها و تکنیک آن توسعه یافت آب قسمت عمده مواد
متشکله نوشابه های غیر الکلی گازدار را آب تشکیل می دهد و ممکن است مقدار
آن تا 92 % نیز برسد منابع آبی که تولید کنندگان نوشابه در اختیار دارند
شامل یکی از گروههای زیر می باشد آبهای سطحی آبهای زیر زمینی آب باران
تصفیه آب Ro یا اسمنر معکوس آب از چاههای عمیق وارد تانک lit 000/100 می
شود و بعد به داخل مخزن شنی که حاوی ذغال است پمپاژ می شود اول مواد درشت
گرفته میشود بعد وارد فیلتر های 5 میکرونی 2 و 1 می شود بین راه محلول
میزنند محلول متابی سولفیت سدیم کلر آب را از بین می برد چون کلر برای
دستگاه ضرر دارد
محلول
دوم آنتی اسکالن یا ضد رسوب می باشد بعد پمپماژ می شود بعد وارد ممبران می
شود بعد وارد لوله استیل شده و از داخل UV رد می شود UV برای تصفیه آب
صنعتی Ro بکار می رود
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
پروژه کارآموزی تولید نوشابه گازدار
افزودنیهای مجاز در نوشابه
تهیه شرب اولیه از شکر جامد
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه
رطوبت گیری یا جدا کننده آب
اندازهگیری درصد سود در بطری شور
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه
اندازه گیری فشار دما و گاز Co2
آزمایشات میکروبی و شیمیایی
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی
دانلود فایل