این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.
موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی
کارآموزی کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
تکنولوژی مواد غذایی
فصل اول : مقدمه و کلیات 1
بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان 4
بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگیها و روشهای آزمون 7
بخش چهارم : تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآوردههای گوشتی
بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاهها و کارخانههای
فصل دوم : خط تولید فرآوردههای گوشتی 30
بخش اول : دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز 30
بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآوردههای گوشتی 69
بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان 77
فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی 82
بخش اول : گوشت قرمز و فرآوردههای آن – روش نمونه برداری 82
بخش دوم : آزمایش های شیمیایی 102
بخش سوم : آزمایشهای میکروبی 110
فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات 139
کارخانه فرآوردههای گوشتی
کارآموزی کارخانه گوشت
دانلود فایل