این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.
موضوع : کاراموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
فهرست
- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
- خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
• بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
- سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی
- سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت
- شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت
• بخش سوم: مستندات نظام کیفیت
-
ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های
کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای
عملیاتی و غیره
- نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها
• بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی
- تدارکات و انبارش مواد اولیه
- فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات
- انبارش، حمل و تحویل محصول
• بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
- بازرسی و آزمایش مواد اولیه
- بازرشی و آزمایش حین فرآیند
-
بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه
ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه
محصول جدید)
• بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
• بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)
• بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
• بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
• پیوست ها, فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری
کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
دانلود فایل